Designed for one of Victoria’s most respected town planning consultancies, this workplace modernises and streamlines a previously outdated, dark and enclosed office space. It supports new, more flexible ways of working for Contour, encouraging collaboration and knowledge sharing in a light and bright open environment.

Designated zones support front of house, work spaces and social areas, transforming a traditional office environment into an agile, paperless contemporary workplace.

The original building shell has been revealed, celebrating the space’s volume. In addition, post-pandemic models were a key consideration, with natural light and airflow maximised through new louvered windows and skylights.

A biophilic approach and extensive greenery further contribute to employee health and wellbeing along with a white on white palette and timber accents.

Year:

2021

Status:

Completed

Gross Floor Area:

470 sqm

Client:

Contour

Builder:

Ternary

Photography:

Derek Swalwell