Inspired by its Hawthorn setting, Compose is a warm interpretation of aesthetic, patterns and materiality and crafts a new typology for townhouse living. It makes a considered addition to Glenferrie Rd, establishing a strong sense of place. 

The interiors of Compose feel connected to the external landscape, applying a calm and classic aesthetic. They are appointed with generous living, dining and kitchen spaces, all featuring direct access to private terraces.

Flooring is polished concrete flowing to natural oak timber floors and into 100% wool carpeted bedrooms.

Bathrooms feature natural stone vanities, European porcelain tiles and freestanding baths.

Kitchens are complete with top of the range Gaggenau and Miele appliances, natural stone benchtops and each with a unique fine metal mirrored bar. Integrated living and dining joinery tie these spaces together, providing a holistic interior offering with ample storage. A timeless and warm composure of elements that feel like home.

Project Status:

In Progress

Client:

Sinclair Brook

Consultants:

Eckersley Garden Architecture