Inspired by its Hawthorn setting, Compose is a warm interpretation of aesthetic, patterns and materiality and crafts a new typology for townhouse living.

The facade makes a considered addition to Glenferrie Rd, establishing a strong sense of place. Grounded by a robust, red-brick base, the facade materiality is designed to stand the test of time just like its heritage neighbours.

This is complemented by industrial charcoal steel accents, creating a careful balance between contemporary and classic materials.

The sophisticated interiors are underpinned by convenience. Timeless finishes enhance the expansive light-filled living areas, where a connection to the outdoors is ever-present.

Flooded with natural light, the interiors feature a sense of flow, equipped with open-plan spaces, large windows and seamless connections between indoor and outdoor areas.

Project Status:

In Progress

Client:

Sinclair Brook

Consultants:

Eckersley Garden Architecture