The sweeping organic form of Bemmersyde Brighton responds to its coastal location, the surrounding landscape and the gentle curvature of the cul-de-sac in which it’s nestled. Soft, sculptural and sensuous on the outside, refined, warm and timeless on the inside, a sophisticated natural palette amplifies the sense of place.

Architecture and landscape are as one; a complementary approach taking its cue from the eclectic character of Brighton and the lush, green gardens of neighbouring homes.

Sunshine floods each of the ten apartments though considered design to craft airy, light and bright spaces, while cool garden retreats and extensive landscaping create private moments for retreat and contemplation.

Project Status:

In Progress

Date:

2022 (expected)

Client:

Vaughan

Consultants:

Eckersley Garden Architecture (landscape), two — o seven (visualisation)